អ្នកមានផ្ទៃពោះ ប្រយ័ត្ន ៖ កំពូលអាហារគ្រោះថ្នាក់ ដែលធ្វើឲ្យអ្នកអាចរលូតកូន ឬកូនក្រកើត
ការមានផ្ទៃពោះ នឹងធ្វើឲ្យអ្នកប្រុងប្រយ័ត្នគ្រប់ជំហ៊ាន មិនថាការដើរហើរ ឬហូបចុកឡើយ។ អំឡុងពេលនេះ ស្រ្តីមានផ្ទៃពោះ ត្រូវការរបបអាហារពិសេស និងមានសារធាតុចិញ្ចឹម ដើម្បីសុខភាពទារក និងម្តាយ។
គ្រូពេទ្យភាគច្រើន តែងតែណែនាំឲ្យអ្នកញ៉ាំនេះ ញ៉ាំនោះ ប៉ុន្តែ គាត់ភ្លេចប្រាប់អ្នកថា មានរបបអាហារមួយចំនួន វាពិតជាមានគ្រោះថ្នាក់ណាស់ ហើយអ្នកគួរតែប្រុងប្រយ័ត្ន ឬចៀសវាងការញ៉ាំវាតែម្តង ដើម្បីសុខភាពរបស់អ្នក និងកូន។
ខាងក្រោមនេះ គឺជាបណ្តាអាហារ ដែលអ្នកគួរប្រឹក្សាជាមួយគ្រូពេទ្យ ឬចៀសវាងញ៉ាំ អំឡុងពេលមានផ្ទៃពោះ ពីព្រោះ វាអាចធ្វើឲ្យអ្នករលូតកូនបានយ៉ាងងាយ ៖
១ ម្នាស់ (ប៉ះពាល់ដល់ការកន្រ្តាក់នៃស្បូន)
២ ក្តាម (អាចមានជាតិពុល និងធ្វើឲ្យអ្នកធ្លាក់ឈាម)
៣ គ្រាប់ជី (ពេលខ្លះល្អ ពេលខ្លះមិនល្អឡើយ)
៤ ល្ងខ្មៅ (ពេលខ្លះល្អ ពេលខ្លះមិនល្អឡើយ)
៥ ថ្លើមសត្វ (អាចមានជាតិពុល និងសារធាតុដែលទារកមិនត្រូវការ)
៦ ល្ហុង (ប៉ះពាល់ដល់ការកន្រ្តាក់ស្បូន)
Best textbook solutions
ReplyDelete